OFFER TERKINI! PROMOSI LOMBOK 2 & STORM

 HADIAH PERCUMA (FREE GIFT) LIMITED EDITION TOWEL COWAY ATAU TUPPERWARE COWAY BERNILAI RM100++

PENAPIS UDARA COWAY

KHAS UNTUK MAK AYAH DAN SESIAPA YANG PENTINGKAN UDARA YANG BERSIH DAN BERKUALITI UNTUK KESIHATAN KELUARGA DAN ANAK-ANAK DI RUMAH.

Tanpa kita sedar, kualiti udara yang kita sedut sekarang tidak seperti dulu. Dengan masalah seperti pencemaran udara, jerebu, habuk, bulu kucing dan bakteria sering membuatkan keluarga kita terutamanya anak-anak kecil dan orang tua senang jatuh sakit.

Antara masalah yang selalu di hadapi setiap orang di rumah ialah:

Rumah senang berhabuk dan perlu kerap di cuci

Anak ada masalah asma, eczem atau masalah paru-paru

Keluarga ada masalah resdung alah kepada udara kotor.

Rumah dekat dengan kawasan pembinaan atau tepi jalan raya.

Ada memelihara kucing atau binatang di dalam rumah. Rumah berbau dan bulu berterbangan.

Ada ahli keluarga yang merokok di dalam rumah.

Ada ahli keluarga yang telah berusia dan tidak kuat imun sistem.

Jika ada mempunyai salah satu atau kesemua masalah di atas, kami sarankan anda menggunakan Penapis Udara Coway di rumah anda.

Lindungi keluarga anda dari udara kotor yang penuh bakteria dengan penyelesaian yang mudah, murah dan menjimatkan. 

Hubungi kami dan kami akan memasang Penapis Udara Coway supaya anda mendapat menyediakan udara yang berkualiti untuk anak-anak serta orang tua anda.

Hubungi Kami Sekarang & Kami Akan:

Membantu anda mendaftar dan memilih Penapis Udara Coway yang sesuai untuk anda (ada beberapa jenis penapis yang anda boleh pilih)

Mengesahkan lokasi, jenis kediaman anda dan waktu sesuai untuk memasang penapis udara di rumah anda.

Datang ke kediaman anda dalam tempoh 3-5 hari bekerja selepas pendaftaran dilakukan. Technician kami akan memasang Penapis Udara Coway yang anda pilih.

Memberikan konsultasi tentang penggunaan Penapis Udara Coway supaya anda boleh terus menggunakannya.

Membuat servis membersihkan penapis setiap 2 bulan serta penukaran filter secara berkala secara PERCUMA.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan udara bersih dan  berkualiti untuk seisi keluarga anda.

FREE GIFT

FREE GIFT – LIMITED EDITION TOWEL COWAY ATAU TUPPERWARE COWAY BERNILAI LEBIH DARI RM100++

Pssssttt: Free gift ini anda tidak akan dapat bersama agen lain, hanya di website Suffian Coway

Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan promosi Penapis Udara Coway bersama FREE GIFT ini.

Kenapa Perlu Pilih Kami Untuk Mendapatkan Penapis Udara Coway?

1.Clean Air Delivery Rate (CADR) yang tinggi
Penapis udara Coway mempunyai CADR yang tinggi dan diiktiraf oleh AHAM Verified dan KACA. Ia bermaksud penapis udara Coway lebih pantas membersihkan udara anda.
2. HEPA filter
Hepa Filter atau High Efficiency Particulate Air adalah antara teknologi terbaik masa kini untuk membersihkan udara dari kotoran virus dan bakteria.

Fungsi HEPA filter adalah untuk menapis debunga, zarah-zarah halus, hama, kulat dan juga asap rokok dan bau masakan dari ruang udara anda.

Hama pula yang terdapat di udara berpunca daripada katil, sofa, tilam, dan juga haiwan peliharaan juga dapat ditapis menggunakan HEPA Filter.

3. RBD plasma filter
Model Lombok II mempunyai RBD Plasma Filter dan sistem tapisan yang menjana ion-ion bercas yang memerangkap zarah-zarah halus bawaan udara dan membersihkan lembapan dan kuman-kuman seperti Aspergillus, Nigermand dan E.Coli.

Ia juga menguraikan gas-gas merbahaya seperti formaldehid.

Di dalam masa yang sama juga, ia dapat menyahaktfikan bakteria, kuman dan virus penyebab sakit bagi memastikan anda sekeluarga tidak menjangkiti antara satu sama lain.

4. Energy Star Dan Kelulusan SIRIM
Semua penapis udara Coway menggunakan mendapat pengiktirafan cekap tenaga oleh Energy Star. Ini bermakna penggunaan elektrik anda sangat jimat walaupun dipasang 24 jam.

Semua produk Coway juga telah melalui pemeriksaan dan pengujian SIRIM bagi memastikan ia menepati piaiwaian yang telah ditetapkan.

5. Air Quality Indicator – Penunjuk Kualiti Udara
Penapis udara Coway mempunyai fungsi untuk mengesan kualiti udara di dalam rumah. Cara yang paling mudah adalah menggunakan kod warna.

Jika udara di dalam rumah dalam keadaan teruk, ia akan berubah kepada warna merah. Apabila udara dalam rumah sudah dibersihkan dan berada pada tahap yang bagus, ia akan berubah kepada warna biru.

6. Support After Sales Dari Kami Yang Berterusan. Khas Untuk Pelanggan Produk Coway Kami.
Coway memberikan anda kualiti servis paling kerap dipasaran iaitu setiap 2 bulan. . Ini bagi memastikan penapis udara anda dapat bekerja secara optimum untuk jangka masa pendek dan jangka masa panjang.

Jangan risau, kami tidak akan kenakan sebarang bayaran untuk pertanyaan. Tuan/puan boleh wasap kami dan kami akan bantu tuan/puan sebaik mungkin untuk menjawab soalan dan kemusykilan tuan/puan.

Sekiranya Anda Takut Kena Bayar Harga Penapis Udara Mahal, Hubungi Kami Sekarang Untuk Tawaran Yang Sangat Berpatutan Khusus Untuk Anda

95% kes yang kami terima adalah pengguna yang mahukan servis penapis udara yang mudah, berkualiti dan menjimatkan. Sebab itu Coway menawarkan penapis udara terbaik yang anda boleh miliki serendah RM3.15 sehari.

Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat:

Pendaftaran percuma

FREE konsultasi. Bayangkan berapa banyak kos untuk konsultasi tentang kesihatan di luar sana, tapi anda dapat percuma dengan kami!

FREE servis setiap 2-Bulan. Kualiti udara anda terjamin kerana kekerapan servis terus ke rumah anda. Bayangkan keadaan filter yang berlumut dan berkarat jika tidak diservis dengan kerap. Coway adalah satu-satunya syarikat yang menawarkan servis sekerap ini.

FREE penggantian filter secara berkala. Setiap filter mempunyai tempoh penggantian. Jadi anda tidak perlu risau sekiranya perlu menggantikan filter. Biar kami yang uruskan.

FULL WARRANTY selama 5 Tahun. Sekiranya ada apa-apa kerosakan, anda tak perlu risau, Coway akan uruskan tanpa sebarang bayaran.

Diiktiraf oleh SIRIM. Terdapat produk penapis udara lain tidak mempunyai sijil SIRIM yang sah tetapi semua produk Coway mempunyai pengiktirafan SIRIM.

FREE GIFT khas untuk anda. Kami menyediakan Free Gift yang bernilai sehingga RM100++ untuk anda.

Penapis Udara – Hot Selling!

CLAIM RM200 BERSAMA FREE GIFT, LIMITED EDITION TOWEL COWAY ATAU TUPPERWARE COWAY BERNILAI RM100++

Masih Belum Decide Lagi?

Sekiranya kesihatan keluarga anda adalah bukan keutamaan anda…

Sekiranya anda yakin udara rumah anda bebas habuk, hama, bakteria dan virus jahat.

Anda boleh tinggalkan laman web ini. Serius!

Tetapi sekiranya anda mementingkan keluarga anda lebih daripada segala-galanya di dunia ini, Tempah Penapis Udara Coway sekarang sebelum terlambat.

TEMPAHAN

Isi borang pendaftaran untuk menempah. Maklumat anda tidak dikongsi kepada orang lain. Kami gunakan maklumat anda untuk menghubungi anda sahaja. Kami pasang penapis udara di dalam masa 3-5 hari bekerja.

 

MALAS NAK ISI BORANG? KLIK BUTTON DI BAWAH UNTUK WASAP KAMI