CLAIM RM200 UNTUK SETIAP PEMASANGAN BAGI SEMUA JENIS PENAPIS AIR COWAY NEO, OMBAK, VILLAEM, CORE

+

 

HADIAH PERCUMA BERNILAI RM100++ UNTUK SETIAP PEMBELIAN PENAPIS AIR COWAY

Nak tahu bagaimana nak claim RM200 dan Free Gift bernilai RM100++ ini? Klik button wasap di bawah dan kami akan bantu anda untuk dapatkan tawaran hebat untuk penapis air – neo, ombak, villaem dan produk coway yang lain.

Kami Akan:

Membantu anda mendaftar dan memilih Penapis Air Coway yang sesuai untuk anda (ada beberapa jenis penapis yang anda boleh pilih - Coway Neo, Ombak, Villaem & lain-lain)

Menghubungi anda untuk mengetahui lokasi, jenis kediaman anda dan waktu sesuai untuk memasang penapis air di rumah anda.

Datang ke kediaman anda dalam tempoh 3-5 hari bekerja selepas pendaftaran dilakukan. Technician kami akan memasang penapis air Coway yang anda pilih.

Memberikan konsultasi tentang penggunaan penapis air Coway supaya anda boleh terus menggunakannya.

Membuat servis membersihkan penapis setiap 2 bulan serta penukaran filter secara berkala secara PERCUMA.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan air minuman yang berkualiti untuk seisi keluarga anda.

FREE GIFT

RM200 UNTUK DI CLAIM BERSAMA LIMITED EDITION FREE GIFT BERNILAI RM100++

Pssssttt: Free gift ini anda tidak akan dapat bersama agen lain, hanya di website Suffian Coway

Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan Penapis Air Coway bersama FREE GIFT ini.

Kenapa Perlu Pilih Kami Untuk Mendapatkan Penapis Air Coway?

1. Teknologi Sistem Air Mineral Beralkali Hybrid Pertama Di Dunia
(Sistem Penapis Nano + Sistem Ion Alkali)

Menggabungkan sistem penapisan Nano dan sistem Alkali kepada 2 dalam 1 penapis air hibrid, penapis air Coway dicipta supaya anda dapat menikmati air alkali dan air yang bersih pada setiap masa.

Anda dah tak perlu kena simpan air sejuk lagi. Kalau ada tetamu datang pun senang dah ada air panas, tinggal bancuh air gula sahaja.

2. Support After Sales Dari Kami Yang Berterusan. Khas Untuk Pelanggan Produk Coway Kami.

Keselesaan dan kepuasan pelanggan keutamaan kami. Anda boleh hubungi kami pada bila-bila masa.

Kami mempunyai lebih 1,200 team technician yang bersedia untuk memastikan produk Coway anda sentiasa dalam keadaan baik.

Anda berpindah ke tempat lain dan tiada ejen Coway berdekatan? Tiada masalah, cuma hubungi kami.

Apa yang anda perlu buat adalah pastikan anda berada di rumah ketika team technician datang untuk servis Coway anda.

3. 370 Penyelidik Pakar Bertaraf Antarabangsa Serta Lebih 1 Juta Kali Ujian Makmal Untuk Kualiti Yang Terbaik

Penyelidik Kami Berkerja Keras terhadap penyelidikan dalam menyediakan air yang bersih dan selamat kepada pengguna.

Lebih dari 1 juta Pelbagai jenis ujian ketahan telah dilakukan terhadap produk coway bagi memastikan hanya penapis air yang terbaik dihantar kepada anda

Jangan risau, kami tidak akan kenakan sebarang bayaran untuk pertanyaan. Tuan/puan boleh wasap kami dan kami akan bantu sebaik mungkin untuk menjawab segala soalan dan kemusykilan yang ada.

Sekiranya Anda Takut Kena Bayar Harga Penapis Air Mahal, Hubungi Kami Sekarang Untuk Tawaran Yang Sangat Berpatutan Khusus Untuk Anda

95% kes yang kami terima adalah pengguna yang mahukan servis penapis air yang mudah, berkualiti dan menjimatkan. Sebab itu Coway menawarkan penapis air terbaik yang anda boleh miliki serendah RM2.80 sehari.

Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat:

Pendaftaran percuma

FREE konsultasi. Bayangkan berapa banyak kos untuk konsultasi tentang kesihatan di luar sana, tapi anda dapat percuma dengan kami!

FREE servis setiap 2-Bulan. Kualiti air anda terjamin kerana kekerapan servis terus ke rumah anda. Bayangkan keadaan filter yangg berlumut dan berkarat jika tidak diservis dengan kerap. Coway adalah satu-satunya syarikat yang menawarkan servis sekerap ini.

FREE penggantian filter secara berkala. Setiap filter mempunyai tempoh penggantian. Jadi anda tidak perlu risau sekiranya perlu menggantikan filter. Biar kami yang uruskan.

FULL WARRANTY selama 5 Tahun. Sekiranya ada apa-apa kerosakan, anda tak perlu risau, Coway akan uruskan tanpa sebarang bayaran.

Diiktiraf oleh SIRIM. Terdapat produk penapis air lain tidak mempunyai sijil SIRIM yang sah tetapi semua produk Coway mempunyai pengiktirafan SIRIM.

HALAL JAKIM. Produk Coway disahkan halal termasuk bahan filter dalaman. Jadi anda tidak perlu lagi was-was dengan air yang anda minum.

FREE GIFT khas untuk anda. Kami menyediakan Free Gift yang bernilai sehingga RM100++ untuk anda.

Penapis Air – Hot Selling!

COWAY VILLAEM 2

COWAY OMBAK

COWAY NEO

COWAY CORE

“Alhamdulillah, dengan Penapis Air Lucy ni semuanya mudah. Nak ais pun cepat, tak perlu susah payah buat ais macm dulu, cuma tekan sahaja. Sangat senang, tambah-tambah ada anak kecil yang suka makan ais hari-hari”

Puan Zuraini – Langkawi.

“Salam en. suffian, tadi orang coway datang pasang penapis air ombak. Betul la kata orang yang air dari penapis air coway ni memang sedap rasanya. Isteri saya memang suka sangat sebab mudah nak buat susu anak.”

Tuan Ammar – Kuantan.

CLAIM RM200 BERSAMA FREE GIFT, LIMITED EDITION TOWEL COWAY ATAU TUPPERWARE COWAY BERNILAI RM100++